Online themabijeenkomst - Visies op levensbeschouwelijk onderwijs

Wanneer

vr 08 september 2023    
16: 00 - 17: 00

Reserveringen

€0,00
Reserveer nu

Waar

Evenement type

Je lesprogramma’s zijn gebaseerd op een aantal uitgangspunten voor het vakgebied. wat je belangrijk vindt om te onderwijzen en hoe je denkt dat dat het beste kan heeft te maken met de doelen die je voor het vak voor ogen hebt.  Met het verstrijken van de tijd pas je je programma’s vaak aan, of ga je bij voorbeeld werken met andere methode. dat heeft te maken met het veranderen van de situatie in de samenleving, de vragen waarmee leerlingen binnenkomen en met je eigen ontwikkeling. Daarom is het goed om van tijd tot tijd met collega’s aandacht te besteden aan je vakvisie. De vakvisie van het curriculum L&R integreert een aantal vakvisies, en helpt daarom om je aan te spiegelen.

We starten deze bijeenkomst met een inleiding, en verkennen daarna hoe dit in de verschillende situaties van de deelnemers aansluit of schuurt. welke vragen roept het op?

Vervolgens  hebben we tijd om met elkaar te kijken naar vragen uit de praktijk en de positie van je vak in de school. Heb je zelf een vraag die je graag in wilt brengen, laat ons dat dan van tevoren weten.

Deelname is gratis, dankzij de subsidie die we hebben ontvangen van OCW, in samenwerking met de VDLG.

Reserveringen

Ik reserveer

Naam van je school

Ik meld me aan

1
x online deelname (gratis)
€0,00
Totaal
€0,00 Taxes included